ДОША е символ на новия човек от новото време, обединил в баланс тялото, ума и духа. Според древната наука Аюрведа, всички функции в тялото на човек се ръководят от трите типа съзидателна енергия, наречени доши. Тяхната съвкупност и баланс, създават човешкото същество в неговото съвършенство и цялостност. Когато балансът се наруши, тялото и духът страдат. Нашата цел е да подтикнем всеки човек да намери и поддържа онзи съвършен баланс, който е изначален и естествен. ДОША е съвършенният баланс, носещ в дълбините си знанието на Българската Душа.

Ние от Dosha.bg сме идеалисти и визионери. Ние сме двама млади ентусиаста – Марти и Светльо. Вярваме в безграничния потенциал на човека, в способностите му да израства, осъзнато да направлява вътрешния и външния си свят. Вярваме, че здравето, щастието, успеха, красотата, хармонията са въпрос на избор и са постижими.  Здравият дух, здравото тяло, здравият разум и здравите емоции в съвкупност изграждат този осъзнат, щастлив, разгръщащ се творец, който си и ти, четящ тези редове

Мисията ни е да подтикнем колкото се може повече хора към това хармонично състояние, здрав и щастлив живот. За тази хармония, здраве и щастие са еднакво важни както духовната страна на живота, така и материалната.

Затова предлагаме комплексни решения, насочени към всяка от изброените области на здравия, щастлив и хармоничен живот. Статии за психология,  личностно развитие, духовни практики, лечебни и поддържащи доброто здраве практики можеш да намериш в блога на Доша. А в онлайн магазина сме подбрали грижливо Аюрведична грижа за здравето, хранителни добавки, натурална козметика, витамини, минерали и безценни пособия, които са незаменими помощници на доброто здраве.

ОСНОВНИ КАТЕГОРИИ

Всеки един от продуктите ни е лично изпитан от нас, и е неизменна част от нашето ежедневие. За да намери място в магазина ни, всеки продукт е докоснал нещо нас, помогнал ни е в един или друг етап от живота, и е създал в нас непоколебима вяра в качествата и действието си. Затова с чисто сърце го споделяме и с теб.

Нашите продукти имат история. Те носят живот, радост, красота, хармония. Историите са това, което ни напомня, че отвъд продуктите, отвъд търговията,  стоят живи човешки истории. Хора създават и споделят с други хора. Благодарим, че и ти си част от тази общност!