Отзиви за аюрведичната паста за зъби

K.P.Namboodiri’s

Katina Klyavkova

О, това е най-добрата паста за зъби, която съм ползвала досега, в този живот.  Който ме познава, знае, че много държа на балансираното съчетание между здравословност и приятност. Благодаря за нея!
Не съм чела предишните коментари и как се отразява на други ползващи я, но за мен е чудесна, проверена и съм спокойна.
Хубаво е, че вече я има и на българския пазар. Иначе трябва да си я поръчвам от Индия (където за първи път я ползвах в един класически медицински Аюрведичен център), а това е голяма занимавка. Поздрави сърдечни и успех на отворените да пробват от личен опит!

Nadezhda Hristova

Аз да добавя към останалите коментари, че има едно усещане на венците след като се измиеш, което ти показва че продължава да си работи върху тях дълго след миенето. Аз от няколко дни започнах да я ползвам. Бях ползвала основно прахта преди. Пастата определено ми е по лесна за употреба, но и двете са супер

Nin Svet

Пастата не съм ползвала, но аюрведичната прах е най-доброто нещо за зъби, което ми е попадало (и заедно с конеца от аптеката, ми е супер любима:)) По време на бременността си я купих за първи път и много бързо ми пресече кървенето на венцитe, да не говорим колко е приятно усещането в устата по време на миенето и след това! Благодаря <3

Tsvetomira Angelova

Това е ПА-СТА-ТА! Супер свежа и качествена. В комбинация с правилно хранене, поддържа супер свеж дъх и здрави венци😎😎😎. Цената е, каквато е – който желае, може да отдели време да се свърже с производители, да преговаря, внесе, плати мито, транспорт, такси, направи сайт, отделя време за комуникация и пр. Да видим как ще я оцени тогава 😏.
Факт е, че пастата работи и единственият ѝ конкурент за моето сърце….ъъъ, зъби 😁😁😁, е аюрведичната прах 😍.

Димитрия Клисарова

Аз си я купих и съм доволна наистина е невероятна!

Blagovesta Dimova

Имам пастата от два дни. Наистина забележителна свежест, усещане за чистота и трайност на това усещане! Надявам се на още позитиви за здравето на зъбите и венците.

Ralitsa Ignatova

Време е да споделя и аз впечатления … Ползвам пастата и аюрведичната прах за зъби в комбинация от три месеца и съм мноооого доволна. Има избелващ ефект, и са много приятно свежи в устата. Да не забравяме и здравословния елемент!!

 

Спасина Петрова

Любима паста за зъби и любим прах за зъби! Невероятна свежест и чувство за чистота! <3

Веселина Василиева

Здравейте, Мартина. Бързам да оставя коментар за пастата. Взехме си почти веднага след като обявихте, че я има в България. Откакто почти го има сайта ви, четем, информираме се и много от вашите материали са ни помагали – било то психически, или физически. Няма да се изхвърля, ако кажа, че животът ни се промени – на цялото семейство. Много сме ви благодарни!

За пастата да кажа – доверихме ви се и я взехме веднага. Отначало децата реагираха малко негативно – все пак не изглежда по обичайния начин. И вкусът, и цветът даже са интересни. Но пък след първия път вече не беше толкова изненадващо и започнахме да ползваме пастата цялото семейство. Някъде около две седмици да има откакто я ползваме. И сме много впечатлени!

Аз имам по принцип чувствителни зъби, а дъщеря ми често получава афти в устата. Сега се чувствам страхотно, а афтите сякаш завехват за ден. Ако действително има и такъв ефект, както пишат в коментарите на сайта на фирмата – да помага и срещу кариеси и всякакви зъбни болести, просто това е откритието на века!!!!!!!
Ползвали сме и други пасти, аюрведични също, билкови, хомеопатични – обаче нищо подобно с усещането и ефекта на тази паста. Много много сме впечатлени! Благодаря ви за всичко което правите!

Velislava Kadieva 

Здравейте!
Мартина, много съм впечатлена от тази паста! Взехме си три пасти от едно изложение, едва ли помниш. Едната я подарихме на приятелско семейство, а другите две ползваме вкъщи. Много сме доволни! Още от първите няколко употреби се усеща разликата – как стяга и някак.. заздравява. Чак усещаш скърцащо здраве в устата си  И вкусът е много готин. Все едно е забъркана от някоя баба-билкарка, и е много балансиран вкус. Благодаря, че сте вкарали това чудо в България!

Chitanko
Относно цената мога да Ви потвърдя как и пада себестойността: не си слагайте по цялата четка за зъби а само колкото лещено зърно (сутрин и вечер). Потвърждавам от опит че ефекта е поразителен, използвам я вече повече от половин година.
Относно разпространението/рекламата не се притеснявайте, пастата прекрасно се ракламира от уста на уста!! Примерно аз съм купил и подарил поне на 6-7 човека за различни празници :)! Чудесна е като подарък (а праха е невероятен, мда и от него имам!!!)!

Veneta Sabeva 

Здравейте и от мен,

Бързам и аз да споделя за впечатленията си от използването на пастата.
Мога смело да потвърдя, че още от първите дни на употреба се усети положително й въздействие, което вярвам,че ще продължи и занапред. Лично аз след употреба чувствам изключително и дълготрайно усещане за чистота и свежест – ще я използвам с удоволствие.

Evgenia Gentcheva

Здравейте,
само да ви дам обратна връзка:-)
усещането е за свежест, която продължава поне 3-4 часа, а също, че зъбите са истински полирани и чисти. А за ефекта – ще пиша след 2-3 седмици:-)
Благодаря и поздрави

Maria Boicheva

Пастата наистина носи чиста радост, очаквам с нетърпение и другите продукти

Галина Енева

Да, пастата е прекрасна!Ще пробваме и други продукти!

Ирина Войнова

Купих си наскоро въпросната паста за зъби и съм много впечатлена. От много време използвам хомеопатични български пасти, но тази е просто невероятна – с възраждащо и прекрасно усещане в устата.

Кетриз Занах

Не съм се замисляла много, да поръчам ли или не?! Набързо попълних формуляра и след два дни си я взех. Огромно благодаря още веднъж!

Малко е странна като я видиш отначало, с малко по-особен мирис и вкус е (от това с което сме свикнали), но аз си я ползвам и дори съм много доволна вече. Свиква се адски бързо. А най-сладкото е, че дъщеря ми, която е на 4 годинки и която трябваше да започне и тя да я ползва след като й свърши нейната (хомеопатична), след като си изми зъбките с новата ми паста, си я приватизира и си я ползваме и двете заедно в момента.

Може и да си въобразявам, но сега през целия ден в устата ми е доста свежо и дори и да хапна нещо, не се налага да ползвам дъвка или бонбон някакъв след това. Имах малко проблеми с венците, на изчезване са. Ами много съм доволна, a все пак я ползвам Имах малко проблеми с венците, на изчезване са.от 4-5 дни.
Така или иначе рядко влизам в аптека, е вече работа там нямам.

Отзиви за 

Медитациите

Венци

Здравейте, Мартина.
Благодаря Ви отново за това, че споделихте чрез аудио запис техниките за медитация – Път към Светлината, вече няколко месеца са част от живота ми и оказват много положителен ефект върху всичко. Едва ли ще мога с едно съобщение да споделя това с което ми помагат, истински признателен съм и бяхте права, “разгръщането на информацията и дълбочината на пътешествието” се променят

Shine 

Благодаря, че споделихте тази медитация  Присъствала съм лично на водена от Вас медитация и преживяването е уникално!

Надя

Здравейте Мартина,
Искам да споделя едно голяма благодарност за чудесните медитации които предлагате. Вчера имах възможност и избрахме да направим с моя приятелка втората медитация от първи диск. Усещането беше великолепно, много много трайно като продължителен ефект върху мен и дома ми часове след медитацията. Активирах спомен за усещане на безметежност, радост, спокойствие , увереност, оптимизъм и баланс, каквито отдавна не помня да съм постигала!!! А съм участвала през последните 4 години в много медитации със различни водещи – на български, руски, английски! За първи път си дадох ясна сметка какво значение има енергията зад гласа който води медитацията – при вас нивото на позитивни вибрации е изключително високо!

Използвам случая да благодаря и за всички интересни, конкретни и актуални постове във вашия сайт!
Благодаря отново!
Пожелавам искрено успех във всички дела и прояви които ви предстоят!
С уважение: Надя

Павлина

От толкова време медитацията не ми се отдаваше… А ТОЛКОВА МНОГО МИ СЕ ИСКАШЕ ДА ИЗКЛЮЧА МОЗЪКА СИ!!!… Мила Мартина, от както ползвам дисковете, както се казва “нямам празно”  . Не само, че знам вече какво е медитация, ами и ПЪТУВАМ!!! За това исках да ти пиша! Благославям те много пъти наум, а сега искам да ти кажа БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! Благодаря, че те “срещнах” и те “имам” в живота си! Сайта е също много много съдържателен! Много материали препращам на приятели… Знам, че записа върху дисковете е правен с много хубави чувства и страст, защото се предават – физическите ми усещания са настръхване и преминаване на поток Енергия – 3-я път се разплаках от радост, удовлетворение (днес)… Май това е щастие… Благодаря ти!

Надя

Здравей Мартина,

знам колко ценна е обратната връзка за всичко което правим за другите, искам да споделя още нещо по повод медитациите които ни поднасяш: Работя с радиестезия като метод да изследвам различните нива на битието – видимо и невидимо – още от 2004-та година. Позволих си да направя някои проверки, провокирана от твоята медитация. За първи път анализирам различни медитации и водещи по този начин. Впечатлена съм! Проверих за сравнение още 4,5 други водещи, няма да ги цитирам сега – само мога да кажа, че твоите медитации дават ниво на отключване-активиране на Радостта – 100% – поне за мен! Това е изключително сериозен резултат според моята лична оценка,за което мога само да дам моя Поклон!
Имам много сериозно послание за предстояща работа в национален мащаб с разгръщане нивото на вибрацията Радост – която е изключително важна за Прехода, който вече тече. Когато достатъчно число хора на планетата постигнат стабилно владеене на вибрацията на Радостта, тогава ще се случи пълния Преход в планетарен мащаб!
Това намерих като послание от АА Метатрон в един ченалинг. Това е като подсказка към теб колко важни са тези медитации които предлагаш! Благодаря за този вълшебен глас, и за всички ценни споделяния в “Свой Избор”!

Надявам се скоро да се запознаем и на живо.

Бъди в Радост и Светлина !

Сърдечни поздрави от Варна,

Надя

Aнна Лазарова

И аз бях една от тези, които питаха и искаха да има такива дискове  Как съм пропуснала толкова време тази публикация и новина!!! Браво Марти, благодаря от сърце. Присъствала съм на водени от Марти медитации и знам със сигурност каква благодат са :)Цената е много добра и си струва всяка стотинка

Виолета

Здравейте Марина, Вчера получих двойния диск и успях да се докосна до прекрасните ви медитации. Искам да споделя с вас , че още първите ви думи дълбоко докоснаха най финните струни в душата ми. Гласът ви е прекрасен , създаден за това да хармонизира и успокоява. Сърдечно благодаря за преживяването и за цялата ви дейност, която следя от известно време с удоволствие и възхищение. Пожелавам ви много успехи по Пътя и дано винаги намирате последователи и съмишленици в него!

С най-искрени чувства: Виолета

Венци Огнянов

Здравей Мартина, надявам се съобщението ми да те среща в добро здраве и в енергията на светлата любов. Намасте. Много съм ти благодарен за медитациите и прекрасното водене в тях, още в началото си ги закупих от сайта ти и ги слушах около три месеца, невероятно трансформираха, наслаждавах се. След това спрях да работя с тях за известно време. Преди пътуването ми за събора на Здравето във Велинград слушах третата от първия диск, случи се нещо, което не разбрах, но беше голомо. Бе синьо-лилаво обширно пространство, върху ми летяха ангели, летях също. Очите ми се изпълниха със сълзи, от сладост, от радост и любов нова и не исках да си тръгвам никога, исках да остана, бе дом…бе всичко…

Desislava

Отдавна съм си купила твоите дискове с петте медитации. Още, когато си мислих, че да медитираш означава да не мислиш за нищо. Нямах търпение да ги пусна, но бях предпазлива – пусках си само отработването на страха и медитацията за здраве и щастие. Вечерта преди да получа твоя отговор реших да продължа и с третата медитация от диска.
Марти, какво да ти кажа?!..
Аз намирам време за тези занимания само късно вечер, когато всички заспят – разбирай след полунощ. Усетих много силно къде се крие страха, по време на точно тази медитация си дадох сметка че именно страха ме подтикна към търсенето…почувствах се спокойна.. и в това безметежно състояние съм се унесла. В просъница чух твоя глас и думите, с които завършваш втората медитация и си помислих: “Жалко, няма да успея да продължа!”. Но диска си вървеше.., помня, че сънувах нещо, но това, което ми се случи после беше зашеметяващо! Събудих се от усещането за мощен прилив на светлина, толкова силен и бърз, че ушите ми буквално зашумяха и после се гмурнах в океан от светлина.. и твоите думи: “Добре дошли у дома!”. Първото, което си казах беше: “Благодаря ти, Марти!” Това усещане е неповторимо! И как е възможно да ме водиш докато спя!

Veneta Vasileva

Здравейте, днес получих дисковете. Прекрасни медитации -БЛАГОДАРЯ !

Цветелина

Благодаря Ви много Мартина,медитациите са уникални. Вярвам,че ще стигна там за където съм поела,с Вашата помощ!Благодаря!!!

Desislava Atanasova

Марти, здравей, благодарности за прекрасните медитации ,постигам уникални резултати, без теб и гласа ти нямаше да е така, прегръщам те, макар и да не те познавам лично. Откровено искам да ти кажа, че те обичам и съм ти благодарна.