Информация за доставка

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриери на Еконт и Speedy. Във формата за поръчка, може да се укаже как да се осъществи доставката – до адрес на клиента, или до поискване, в избран офис на куриерска фирма. Продуктите се доставят в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

Сумата за доставка варира между 3 и 4 лв., в зависимост от избрания метод на доставка, сумата на наложения платеж и тежестта на пратката. Доставката до врата на клиент е с твърда цена от 4 лв. Доставката на всички поръчки с крайна цена над 150 лева е БЕЗПЛАТНА, без значение от типа поръчани продукти (изключае продукта Сириус-Д) или населеното място за доставка.

Можете да изберете датата на доставка по един от следните начини:

  1. Имате възможност да посочите ден за доставка, ако денят по подразбиране (най-често следващият ден) не е удобен за Вас, като се свържете с наш консултант на посочения телефон за контакти. Също така, можете да промените и адреса, който сте посочили при поръчка.
  2. При пристигане на пратката в местния офис на Спиди, и разпределянето ѝ на куриер, ще получите SMS с номер на товарителница.
  3. Можете да поръчате доставка до най-близкия офис на Спиди, и да вземете пратката в удобно за Вас време.

Кога ще пристигне при мен пратката?

 В рамките на 24 часа, ако се поръча до 17:00ч. (освен събота, неделя и официални празници);

  • В рамките на 48 часа, ако се поръча след 17:00ч. (освен събота, неделя и официални празници);

Можете да отворите стоката пред куриера и да я прегледате, преди да я приемете и платите !

Споделяне